Slagerij Beerens wint Gouden Slagersring 2022

Met onze ‘Houd je Waf(f)el’ hebben we op 5 oktober tijdens de slagersvakbeurs Slavakto in Utrecht de Gouden Slagersring gewonnen. Voor het eerst in vier jaar tijd werd deze prestigieuze prijs weer uitgereikt aan de slager met het meest vernieuwende product. Als klap op de vuurpijl ontvingen diverse andere producten van ons gouden beoordelingen tijdens de vakwedstrijden.

Een gouden combinatie van vorm en smaak
De Houd je Waf(f)el van Slagerij Beerens is een worstproduct dat wordt gegaard in een wafelijzer. We gebruiken hiervoor verschillende worstsoorten, zoals de basis van grillworst, barbecueworst, boterhamworst of curryworst. Daarmee is de Houd je Waf(f)el volgens ons een gouden combinatie van vorm en smaak. De jury was het hiermee eens en ziet veel kansen voor dit door ons ontworpen slagersproduct, dat doordat het van worstresten gemaakt kan worden ook nog eens heel duurzaam is. De Houd je Waf(f)el werd dan ook bekroond met de Gouden Slagersring 2022.

Mooie scores voor het keukenteam en de worstmakerij
Tijdens de Slavakto deed er ook een team van Slagerij Beerens mee aan de vakwedstrijden. Daarbij worden verse producten blind geproefd en gekeurd. Vanaf 97/100 krijg je een gouden erkenning, bij 100 punten krijg je de beoordeling ‘goud met ster’. De jachtschotel van ons keukenteam kreeg een gouden score en zowel onze tortillataart als onze witlof-kaas-hamschotel ontvingen een gouden beoordeling met ster. Ook de mannen van de worstmakerij behaalden mooie scores. Onze Brabantse metworst, Berliner worst en porchetta werden met goud beoordeeld. Onze boterhamworst en onze eigen rauwe ham kregen een gouden beoordeling met ster.

Kom je proeven?
Slagerij Beerens is trots op haar team en haar lekkere, vernieuwende creaties. Ben jij benieuwd naar de Houd je Waf(f)el of naar een van onze andere producten? Kom langs bij Slagerij Beerens in Eindhoven en proef de smaak van goud!

BBQ: GRILLEN MET SMAAK

Tegenwoordig barbecueën we niet alleen in de zomer: dankzij de Webers en de Big Green Egg grillen we het jaar rond buiten! Met ons bbq-vlees kunt u alle kanten op. We hebben de lekkerste spareribs van Nederland, feestelijk opgemaakte schotels met verschillende stuks vlees of onze beroemde reuzenpan waarin iedereen zijn eigen reepjes kan bakken.

Liever een groter stuk vlees? Probeer eens Black Angus ribeye, een hele kip, een picanha (staartstuk) of bavette (biefstuk). Vlees voor mannen!

LEKKER, EEN WINTER BBQ!

Ook in het najaar is het lekker barbecuen met mooie stukken vlees zoals picanha,dry aged ribeye of een stuk halsvlees voor pulled pork