De Rrr zit weer in de maand

Vanaf nu weer verkrijgbaar, heerlijke balkenbrij en bloedworst uit het receptenboek van opa.

Daarnaast heeft onze kok weer heerlijke erwtensoep met rookworst voor u klaarstaan!

Barbecue liefhebbers!

Voor alle grillmasters een ruim assortiment aan barbecuevlees, van spies tot dry-aged ribeye en de bekroonde spareribs!

Zomervakantie gesloten

Beste klant

Wij willen u er op attenderen dat wij tijdens de zomervakantie gesloten zijn van maandag 8 juli t/m zaterdag 27 juli. Helaas kunnen wij dan ook geen barbecue of buffetten verzorgen.

Vlees-vleeswaren en maaltijden kunt u in de diepvries op voorraad bewaren. Heeft u nog vragen, belt u ons gerust.

Tip: let op onze extra aanbiedingen in de maand juni.

Lamsvlees uit eigen land

In het voorjaar komt ons lamsvlees uit eigen land. De dieren zijn altijd buiten en leveren een mals, sappig en bijzonder zacht stukje vlees. Hollands lamsvlees is internationaal geliefd om zijn verfijnde smaak.

Dagelijkse winterse kost

De dagelijkse winterse kost van Beerens met heerlijke stamppotten uit eigen slagerij.

Rookworst en hachee, bloedworst en balkenbrij.

We zijn gestart met onze eigen maaltijdlijn: Dagelijkse kost van Beerens

Verse maaltijden zoals u van ons gewend bent, dagelijks bereid door onze koks. Gezonde maaltijden voor senioren of voor als u eens over moet werken. Gemakkelijk op te warmen. Download hieronder uw voorjaarslijst.

van Slager tot Chef

In ‘Van slager tot chef’ beoordelen slagers tijdens zeven afleveringen de prestaties van veertien slagersleerlingen van slagersvakschool SVO. Zij krijgen een culinaire uitdaging van Jeroen van der Graaf, creative manager van Verstegen. Daarna worden ze een dag lang op de proef gesteld, zowel op het gebied van vaktechniek en presentatie als op het terrein van smaak en culinaire trends.

Vrijdag 14 augustus werden er in onze slagerij op locatie opnames gemaakt.

Vanaf 18 oktober is het programma iedere zondag om 16:30 te volgen bij RTL4.

Zondag 8 november wordt "onze opname" uitgezonden. 

Slagerij Beerens wint Lekkerste Gehaktvariant 2015

Theo Beerens van de gelijknamige slagerij uit Eindhoven maakt de Lekkerste Gehaktvariant van 2015 met zijn ‘Meatbowl.’ De Meatbowl is een gehaktkom met verse groenten en een aardappelmousse. “Een gehaktvariant die meegaat met de voedingstrend van nu!”, aldus de jury.

 

Juryvoorzitter en culinair journalist Felix Wilbrink reikte deze eerste prijs uit tijdens de prijsuitreiking in de Jaarbeurs Utrecht op 23 september. Theo Beerens won in 2013 de Lekkerste Bal Gehakt en 2011 de Spare Ribs Trophy.

De ‘Slagers Sushi’ van Keurslagerij Ron de Kwant uit Hank won de tweede prijs. De Gehakt-Slof van Vleesschouwerij C. van den Berg uit Zetten won de derde prijs in de wedstrijd om de Lekkerste Gehaktvariant.

 

De Lekkerste Gehaktvariant is het creatieve onderdeel van de wedstrijd de Lekkerste Bal Gehakt. De jury, bestaande uit Felix Wilbrink culinair journalist en juryvoorzitter, slager en winnaar van 2014 Marco van Strien en en SVO-docent Ruud van Gils, vindt de gehaktvariant een creatief wedstrijdonderdeel: “Bij de gehaktvariant draait het om verschillende elementen. Creativiteit, smaak, presentatie en uitvoering zijn allemaal belangrijke onderdelen voor een geslaagde gehaktvariant. De ‘Meatbowl’ is een super gehaktvariant. Een complete maaltijd en een leuke presentatie. Daarbij speelt Theo in op de trend van nu: gevarieerd en gezond eten.”, aldus Felix, Marco en Ruud.

 

De gehaktvariant van Slagerij Beerens heeft de titel gewonnen van de Lekkerste Gehaktvariant omdat deze hoog scoort op alle fronten. De jury lette o.a. op uiterlijk en kleur, creativiteit, verhouding gehakt, en natuurlijk op smaak. Daarnaast bestond de finaleronde uit een mysteryshopping, oftewel een consumentenaankoop, om te vergelijken of het winkelproduct van dezelfde kwaliteit is als het wedstrijdproduct.

 

Een trotse Theo Beerens zei enthousiast: ”Super dat ik naast de titel Lekkerste Bal Gehakt 2013 ook deze titel in de slagerij kan hangen. Ik ben ontzettend blij om op deze manier waardering te krijgen voor mijn producten.”

We zijn trots: Slager met 3 sterren!

Slagerij Traiteur Beerens uit Eindhoven heeft 3 sterren gekregen in de wedstrijd Slager met Ster. Daar zijn we bijzonder trots op! De wedstrijd werd georganiseerd door het vakblad Vleesmagazine. Ons hele bedrijf is doorgelicht en beoordeeld op vakmanschap en innovatie, maar ook klanten mochten hun stem uitbrengen. Dat dit uiteindelijk 3 sterren heeft opgeleverd, is voor ons een prachtige beloning. We willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook heel hartelijk bedanken!

Het wildseizoen is geopend

Het is weer zover: vanaf nu heeft Slagerij Beerens weer het lekkerste wild voor u. Een mooi stukje wild is bij uitstek geschikt voor de feestdagen, maar ook ‘doordeweeks’ is het een aanrader. Wild klaarmaken is namelijk helemaal niet moeilijk en u kunt er alle kanten mee op. Om te garanderen dat ons wild absoluut vers is, verkopen we het deels op bestelling. In de toonbank vindt u wel hertenbiefstuk, hazenbout, hazenrug en tamme eendenborstfilet. Het wildseizoen loopt tot half januari – geniet er dus van zolang het kan!

Een goed begin

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons gedurende het afgelopen jaar.

Natuurlijk kunt u ook het komende jaar weer op ons rekenen.

Graag tot ziens in 2015!

contact

Slagerij Beerens
Kruisstraat 112
5612 CL Eindhoven
040-2430836HOMEDE INRICHTING VAN DEZE SLAGERIJ IS VERZORGD DOOR:
Website by www.smaac.nl