Ons verhaal

Het verhaal van slagersfamilie Beerens begint ruim een eeuw geleden. Eind negentiende eeuw opende mijn overgrootvader een slagerij in Best. Zijn zoon Willem, mijn opa, had dezelfde ambities als zijn vader – in 1926 begon hij zijn slagerswinkel aan de Kruisstraat in Eindhoven. Mijn vader volgde hem op en inmiddels heb ik het stokje weer van mijn vader overgenomen. In ons karakteristieke pand in Oud-Woensel proef je nog elke dag deze rijke historie: lekker vlees met een fikse portie vakmanschap en passie.

  Wij zijn geen anonieme winkel, niet één van de velen.
Mensen komen naar onze slagerij omdat ze ons kennen – en wij hen

Anita Beerens

Tijden veranderen – en het slagersvak verandert mee. We gaan bewuster leven en kiezen steeds vaker voor eerlijk en puur eten. We denken na over waar ons eten vandaan komt en kiezen voor kwaliteit. Dat is voor veel van onze klanten de reden om naar ons te komen. Slagerij Beerens is al vier generaties lang hét adres voor puur en eerlijk vlees. Ons vlees komt van boeren uit de regio die aan strenge eisen voldoen met betrekking tot dierenwelzijn en duurzaamheid. En we hebben nauw contact met onze leveranciers, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Veel van onze producten zijn op een ambachtelijke manier bereid. Zo worden de zult, de berliner en de balkenbrij nog gemaakt volgens het recept van mijn opa. Daar staan we zelfs ver buiten Eindhoven bekend om!

Inmiddels is onze slagerij een echte ‘eetwinkel’ geworden. We bereiden elke dag heerlijke verse maaltijden voor u en deze worden eventueel eens per week bij u thuis bezorgd.Het vleeswarenassortiment is verder uitgebreid met vele specialiteiten en luxe vleeswarensoorten. En: alles wordt vers gesneden waar u bij staat.

We geven onze klanten graag persoonlijke aandacht en de allerbeste service. Maar bovenal willen we delen waar wij in geloven: onze liefde voor puur en eerlijk vlees.

We zien u graag in onze winkel!

 

 contact

Slagerij Beerens
Kruisstraat 112
5612 CL Eindhoven
040-2430836HOMEDE INRICHTING VAN DEZE SLAGERIJ IS VERZORGD DOOR:
Website by www.smaac.nl